TIMIȘOARA

detalii

unde?
Iulius Congress Hall
când?
23 septembrie 2023
agenda
9:30 - 14:30

Moderatori

-

Speakeri

Anca
Cristurean

Cu o prezență activă în industria amenajărilor interioare începând din 2012 și-a lărgit expertiza în urma studiilor de arhitectură din cadrul Universității Tehnice din Viena. În 2016 a fondat Prisma Design Studio, birou prin care urmărește să promoveze sustenabilitatea mediului armonios proiectat. Împreună cu echipa sa, a realizat variate proiecte, atât din segmentul rezidențial, cât și comercial. Prin munca sa oferă clienților săi întregul spectru de servicii, de la concept la implementare.

Alexandra
Avram

Condusă de un instinct estetic, articulat de limbajul ritmat al elementelor dintr-un spațiu, Alexandra Avram se distinge în peisajul designului ambiental printr-o notă asumată și o identitate proprie. Talentul și pasiunea s-au îmbinat cu măiestria designului iar rezultatele înfrumusețează spații private și publice din vestul țarii de care se bucură zeci și chiar mii de persoane. Proiectele Alexandrei reprezintă fuziunea dintre creativitate, originalitate, confort și utilitate.

Andi
Buftea
Valentin
Popescu
Raluca
Sita

A absolvit studiile universitare de licență, masterat și doctorat în cadrul Facultății de Arte și Design din Timișoara, unde în prezent este profesor universitar în departamentul de Design și Arte Aplicate. Cariera didactică este completată de experiența sa ca designer de interior, realizând multiple proiecte de amenajări interioare atât pe plan național, cât și internațional.. Cu aceasta viziune, a fondat SITNDESIGN, studioul de design care oferă la fiecare proiect o poveste specială.

Georgiana
Sgarbura

Absolventă a Facultății de Arte și Design din Timișoara, are un master cu specializarea în design de produs. A dobândit experiență practică, activând în cadrul unor firme specializate în producția de mobilier, apoi în birouri de design interior din Timișoara. Este pasionată și de fotografie, ca atare a urmat cursuri specializate care-i sunt de ajutor în prezentarea lucrărilor de amenajări interioare finalizate, la care contribuie în partea de proiectare. În prezent face parte din echipa SITNDESIGN, birou care oferă servicii complete de design interior.

Bogdan
Bej

                     

Antonia
Carlaont (Şandru)

Este fondator al biroului Saide Design, având 10 ani experiență ca designer de interior. Portofoliul său include numeroase hoteluri, restaurante, locaţii publice şi proiecte rezidenţiale. Provocarea cea mai mare a început în urmă cu 8 ani, prin gestionarea proiectelor de anvergură cu bugete de milioane de euro. Consideră că reușește, pentru fiecare beneficiar în parte, să conceapă o poveste unică de textură, culoare, model și stil personal.

Ștefania
Țiplea

Designul ambiental înseamnă pentru mine modul în care personalitatea clientului sau a unui brand este transpusă într-un interior. În esență, cred că obiectele cu care te înconjori trebuie să fie funcționale, dar să te reprezinte pe tine sau brand-ul tău și nu tendințele sau stilurile “la modă”.  Suntem unici și asta îmi doresc să exprime orice ambient pe care îl creez; mă simt mulțumită dacă reușesc să livrez un concept de design care spune povestea clientului prin funcționalitate și estetică.

Subiecte

de discuție

Cum să îți alegi echipa de proiectare și designerul. Colaborarea dintre arhitect, designer și client

Parcursul unui proiect de design interior și unealta 3D

Optimizarea planului interior al casei

Bugetul în amenajările interioare

Soluții eficiente pentru organizarea spațiului

Rolul iluminatului în designul interior

Designul ca experiență de locuire a unui spațiu

Înregistrare

Locație

Iulius Congress Hall
Ansamblul Iulius Mall,
Strada Aristide Demetriade nr. 1,
Timișoara 300088