SIBIU

detalii

unde?
Hotel Ramada sala Hera
când?
23 septembrie 2023
agenda
9:30 - 14:30

Moderatori

Valentin
Oltean

Valentin Oltean este designer de interior și deține la Sibiu din anul 2000 propriul studio de design “ Art VO Studio by Valentin Oltean. Este prin definiție un spirit artistic cu un stil extrem de pregnant și sofisticat recognoscibil după conceptele originale și consistent “out of the box “. Este host al mai multor evenimente de design și building și din anul 2022 realizatorul podcastului de design interior “ CUIB din VORBE “.

Speakeri

Lavinia
Cocieru

Design First Studio a fost înființat în 2017, din dorința de a livra design de calitate atât în proiecte rezidențiale, cât și în domeniul HORECA și office. Cu peste 70 de proiecte finalizate, Lavinia Cocieru împreună cu echipa ei, oferă servicii complete de design, de la concept până la finalizarea implementării. Stilurile de design abordate variază foarte mult și ele au la bază întotdeauna clientul și nevoile sale, precum și respectarea arhitecturii spațiului.

Andreea
Călinoiu

Ne-am propus să concepem spații care emană o stare de calm și serenitate. Fie că este vorba despre proiecte rezidențiale, office sau Horeca, angajamentul nostru asigură că visele clienților sunt realizate, de la concept până la finalizare. Ținem cont de dorințele clientului, printr-o abordare colaborativă pentru a da forma spațiilor, imprimând căldură și caracter în fiecare detaliu.

Alexandra
Cozma

Fondator al DAAC Studio, un birou multidisciplinar specializat în arhitectură și design interior. Misiunea echipei este de a oferi amenajări care se simt pozitive și sănătoase, prin integrarea de detalii variate, care contribuie la crearea unor experiențe armonioase. Prin atenția acordată fiecărui aspect al designului, studio-ul creează spații care transmit coerență și echilibru, oferind cadre de viață plăcute și inspirate.

Elena
Stoica

Elen Studio Design a fost înființat acum 7 ani, din dorința de a aduce în casele oamenilor, un strop de culoare, elegantă, dar în același timp și de eficientizare a spațiilor. Ajutăm beneficiarii care nu pot aloca timpul necesar amenajării interioare cu idei, soluții și implementarea proiectului în sine. Experiența portofoliului vast de lucrări rezidențiale și spații publice, ne asigură că putem acoperi orice cerință.

Tudor Șt.
Popa

Are o experiență de 20 de ani în domeniul arhitecturii și a fondat biroul DesignArhitectura. În cadrul acestuia oferă servicii la cheie, de la proiectare la partea de șantier, de implementare. De aceea îi place să spună că job-ul său principal este să salveze căsnicii pentru că alături de echipa sa asigură clienților săi servicii complete dezvoltând partea de project management prin coordonarea tuturor echipelor de meșteri, inclusiv preluarea achizițiilor și realizarea “in house” a mobilierului.

Victoria
Colin

Firma a luat înființare în 2016, dintr-o necesitate de a colabora cu un birou de arhitectură din Timișoara, deoarece nu făceau angajări în acelasi timp eram încă studenta la UPT în cadrul facultatii de Arhitectură (M.A.I.). După o perioada de proiectare la Timișoara viață mă trimis înapoi la Albă Iulia, unde am început să fac amenajări pe la diferiți oameni până am renunțat la proiectare de tot și fac doar amenajări interioare de atunci.

Ramona
Negru

Designer de interior cu o echipă puternică, bine coordonată care poate oferi soluții inovatoare de calitate pentru proiectele derulate. Ascultă cu atenție dorințele și nevoile clienților pentru a găsi soluții personalizate. Iubește tot ceea ce este frumos și în armonie cu universul. Iubește să construiască vise, să dea suflet proiectelor pe care le concepe.

Subiecte

de discuție

Cum să îți alegi echipa de proiectare și designerul. Colaborarea dintre arhitect, designer și client

Parcursul unui proiect de design interior și unealta 3D

Optimizarea planului interior al casei

Bugetul în amenajările interioare

Soluții eficiente pentru organizarea spațiului

Rolul iluminatului în designul interior

Designul ca experiență de locuire a unui spațiu

Înregistrare

Locație

Hotel Ramada
Strada Emil Cioran 2,
Sibiu 550025