BUCUREȘTI

detalii

unde?
Cinema PRO
când?
23 septembrie 2023
agenda
9:30 - 14:30

Moderatori

Sebastian
Mîndroiu

Sebastian Mindroiu este arhitect, designer de interior și expert în domeniul ospitalității. Membru fondator în companii diverse. Deține un Executive MBA la Universitatea WU din Viena. Fondator și managing partner la PickTwo Studio din București, companie de arhitectură cunoscută pentru designul interior dedicat restaurantelor, spațiilor comerciale, birourilor. Membru fondator al Restograf, startup tech și platformă online dedicată îmbunătățirii serviciilor din domeniul ospitalității.

Alina
Filipoiu

Alina Filipoiu este arhitect iar din 2013 Fondator si Creative Director la 441 Design Powerhouse unde coordonează proiecte de arhitectură de interior și identitate vizuală cu o experienta de 10 ani in domeniu. Este pasionată de cafea, având în portofoliu colaborări cu mai multe cafenele de specialitate din tara. Crede că designul impactează pozitiv un business pe termen lung, mai ales dacă este gândit integrativ.

Speakeri

Cristina
Lăzărescu

Cristina Lăzărescu conduce Autograf, studio de arhitectură, artă și design interior specializat în proiecte “la cheie”. Punctul forte al echipei sale este capacitatea de a livra și implementa idei creative într-un mod eficient și rapid, elaborând concepte durabile, inovatoare pentru spații comerciale și rezidențiale. Lucrările Autograf pornesc de la proiectare, execuție, coordonarea bugetului clientului, realizarea achizițiilor și până la gestionarea șantierului.

Sergiu
Călifar

Arhitect de interior, fondator al biroului „Pure-Mess Design” în 2014. Absolvent al Facultății de Urbanism, din cadrul Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”. Din 2017 a început să își extindă aria serviciilor designului personalizat cu implementare și în afara capitalei. Portofoliul biroului său este mixt cu proiecte rezidențiale, comerciale, HoReCa, proiecte de arhitectură, în care funcționalitatea și creativitatea vibrează la unison.

Hamid
Nicola Katrib

HAMID este un pictor, arhitect și designer român, născut la Bacău dar care a crescut și a studiat în Liban. După absolvire, a avut ocazia de a lucra la unul dintre cele mai prestigioase birouri de design din Beirut, lucrând mai ales pe proiecte de amenajare a palatelor regale din Qatar, Arabia Saudită sau Iordania. În 2023 ia naștere un nou brand sub tutela HNK intitulat Object Chic, din dorința de a integra obiectele de mobilier rafinate, luxoase, unice, dar și obiecte de artă în spații cu diferite stiluri de amenajare.

Mihaela
Tampiza

Mihaela este co-fondatoare a MiSo Architects, singurul birou din România cu sedii în două orașe, București și Brașov, ce oferă servicii la cheie de amenajări interioare din domeniul rezidențial și HoReCa. Absolventă a Universităţii de Arhitectură şi Urbanism “Ion Mincu” Bucureşti cu masterul de “Proiectare Urbană” în Bucureşti şi Cursul Postuniversitar de Reabilitare a Patrimoniului Construit în cadrul Facultăţii de Istorie şi Filozofie a Universităţii Babeş Bolyai din Cluj-Napoca.

Mihaela este co-fondatoare a MiSo Architects, singurul birou din România cu sedii în două orașe, București și Brașov, ce oferă servicii la cheie de amenajări interioare din domeniul rezidențial și HoReCa. Absolventă a Universităţii de Arhitectură şi Urbanism “Ion Mincu” Bucureşti cu masterul de “Proiectare Urbană” în Bucureşti şi Cursul Postuniversitar de Reabilitare a Patrimoniului Construit în cadrul Facultăţii de Istorie şi Filozofie a Universităţii Babeş Bolyai din Cluj-Napoca.

Maria
Romanescu

Eu sunt Maria și “proiectez Bucurie” alături de echipa mea creativă.
Sunt arhitect membru al Ordinului Arhitecților din România, predau cursuri si organizez workshopuri de Design Interior prin care încurajez educarea în acest domeniu esențial pentru calitatea vieții noastre. În 2014 am lansat cu multă pasiune “De vorbă cu DESIGN-ul”, iar cel mai recent proiect al meu este “MINA Concept”, brand de mobilier premium din piatră naturală.

Cristina
Postu

Arhitect de interior, manager al Bloomsbury Design. Proiectele sale sunt în zona de rezidențial, SPA și HoReCa. Este specialist în iluminat, dar și pasionată de feng-shui. Cu ajutorul designului holistic, care ia în calcul toate cele cinci simțuri, ajută beneficiarii ocupați, care-și doresc interioare high-end armonioase. Cum? Prin reducerea timpului clienților acordat proiectelor și prin creșterea la maximum a potențialului spațiilor

Corina
Constantinoiu

Arhitect de profesie, absolvind în 2009 cursurile Facultății de Arhitectură din cadrul UAUIM București. Drumul antreprenorial l-a început punând bazele Experience Dreams în 2015, producând și comercializand textile personalizate pentru casă. Din 2017 a fondat biroul Core Space (Architecture & Design), unde împreună cu echipa să creează interioare eclectice și proiecte de arhitectură cu funcțiuni diverse.

Subiecte

de discuție

Cum să îți alegi echipa de proiectare și designerul. Colaborarea dintre arhitect, designer și client

Parcursul unui proiect de design interior și unealta 3D

Optimizarea planului interior al casei

Bugetul în amenajările interioare

Soluții eficiente pentru organizarea spațiului

Rolul iluminatului în designul interior

Designul ca experiență de locuire a unui spațiu

Înregistrare

Locație

Cinema Pro,
Piața Alexandru Lahovari 7,
București 030167