BRAȘOV

detalii

unde?
Hotel Kronwell
când?
23 septembrie 2023
agenda
9:30 - 14:30

Moderatori

Adela
Pârvu

Designer de interior cu bogată experiență în media. Este cunoscută ca om influent în comunicarea din domeniul designului de interior și al arhitecturii, grație prezențelor în emisiuni tv, social media și pe blogul adelaparvu.com, după 17 ani de experiență ca redactor-șef a șase reviste de specialitate. Și-a propus să promoveze creativitatea și calitatea în domeniul designului românesc. Are propriul birou de design cu sediul în București.

Speakeri

Razvan
Dracea

Arhitect, urbanist și designer, absolvent al Facultății de Arhitectură Ion Mincu din București în 1987, co-fondator al firmei ARI Consult srl în 1994. Fiind pasionat de design, arhitectură și urbanism, iubește orașele construite, vechi sau noi, pe care le vizitează asiduu cu mare interes, studiază diversitatea stilurilor de viață și specificul cultural care le influențează devenirea; în egală măsură este interesat de materialele și tehnicile de lucru din domeniu.

Armina
Popeanu

Arhitect, antreprenor cu +10 ani de experiență, doctorand în business de arhitectură, preocupată de educarea designerilor și arhitecților în zona antreprenorială. A fondat Lyria, AArchitects și aBC – a Business of Creativity în 2022. Ultima este o platformă de workshopuri și programe destinate educării formale a specialiștilor din design și arhitectură. De asemenea, este realizatoarea podcastului aBC prin care promovează poveștile de succes din design și arhitectură.

Natalia
Berezovskaia

Arhitect de interior, absolventă a Facultăţii de Arhitectură de Interior, Universitatea “Ion Mincu”, Bucureşti. Co-owner al studioului de design interior Creativ Interior (premiat internațional BigSee 2021. Autoare a blogului The Famous Design, care are scopul de a educa şi informa publicul larg despre designul interior. Autoarea cărţii “Design Interior – de la pasiune la afacere” și contributing writer al revistei Forbes Life și revista Horeca România.

Sorana
Leru

Membru fondator al Asociației pentru Interior Design. Co-fondator MiSo Architects, singurul birou din România cu sedii în două orașe, București și Brașov, ce oferă servicii la cheie de amenajare interioară rezidențială și HoReCa. Absolventă a Universității de Arhitectură și Urbanism “Ion Mincu”, București. Bazându-se pe educația sa germană și spiritul antreprenorial al familiei, s-a mutat din Capitală la Brașov, unde și-a propus să contribuie la dezvoltarea orașului.

Patricia
Potecea

Fondator Imagoo Design, proiectează de peste 7 ani spații rezidențiale, comerciale și HoReCa. Împreună cu echipa ei, Patricia rămâne alături de clienți, de la stadiul de idee până când așază împreună florile în vază. Ea crede cu tărie că oamenii devin mai fericiți atunci când trăiesc în spații armonioase. Prin cursurile, webinariile, articolele de presă sau media susținute, își dorește ca designul de interior să fie cultivat și prețuit și în țara noastră.

Bianca
Dubar
Fondatoare a biroului DUBART INTERIORS, având studii și master la Facultatea de Arhitectură de Interior din cadrul Universității “Ion Mincu” București, o ucenicie de 2 ani formată la HVArchitects și 7 ani de activitate în domeniu pe cont propriu. Proiectele biroului sunt derulate în Brașov, București, Constanța, alături de echipa sa și prin strânsa colaborare cu arhitect Ioana Boghian-Nistor.
Anamaria
Ganescu
Cosmopolit Architecture & Desing înseamnă o echipă de specialiști – arhitecți și designeri – pasionați de soluțiile de organizare spațială și, la fel ca toți clienții noștri, credem în valoarea pe care o aduc serviciile și materialele de calitate. Punctele de plecare sunt obiectivele, strategiile și așteptările, dar acestea sunt depășite pentru a crea o realitate nouă, superioară. Oferim proiectelor o identitate unică, cu o reputație de inovație constantă.

Subiecte

de discuție

Cum să îți alegi echipa de proiectare și designerul. Colaborarea dintre arhitect, designer și client

Parcursul unui proiect de design interior și unealta 3D

Optimizarea planului interior al casei

Bugetul în amenajările interioare

Soluții eficiente pentru organizarea spațiului

Rolul iluminatului în designul interior

Designul ca experiență de locuire a unui spațiu

Înregistrare

Locație

Hotel Kronwell
Bulevardul Gării 7A,
Brașov 500203